Konec

Konec

Anotace: asi raději bez komentáře.....

KONEC


Dívám se do stropu a přivolávám svůj konec,
ať si pro mě příjde anděl smrti a zazvoní zvonec.

Zvuk zvonce mé umírání ukončí,
duše má konečně s tímto světem se rozloučí.

Jiní lidé žít zaslouží si více,
já mám jen slzami smáčené líce.

Už ani úlevu nepřinášejí slzy,
ať můj konec příjde prosím brzy.

Mé tělo plameny ohně sežehnou,
nechci ani hrob k němuž pokrytci se seběhnou.

Pokud mě měl někdo rád,
nechá mě ať si můžu klidně spát.

Kéž by bylo snadnější všechno ukončit rukou vlastní,
jsem však pouhý zbabělec, který tu teď hloupě básní.
Autor Samanta, 28.05.2010
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: blue, susana načeva, 4LJFilip, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká básnička na neveselé téma..

no, téma mi blízké..

20.06.2010 02:58:00 | blue

Žádný anděl smrti nepřijde,ještě musíš mnoho a mnoho listů života popsat.Tady máš culíčky,pro bolavé dušičky

29.05.2010 11:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí