Anotace: mé pocity



Má hebounká
Němá
Oči přivírá
Nemá
Ruce vzpíná
Nezná
Pěst zatíná
Nedá
Naříká, sténá
Pláče, podléhá
Je rozechvělá
Ústa zavírá
Tichá
Sluch napíná
Hluchá
Mysl ztrácí
Hřejívá
Tep vrací
Proměnlivá
Pláče, křičí
V koutu se krčí
Miluje, nesnáší
Slepá
Sama touží
Hloupá
Stoupá dál
Zlomená
Padá hloub
Sklíčená
Bolest snáší
Statečná
Rány otevírá
Neskutečná
Jizva pálí
Krvavá
V hvězdách spí
Unavená
Uniká, ukrývá
Uhýbá, nepospíchá
Měsíc otáčí
Tajemná
Slunce spálí
Křehounká
Kůži svléká
Průhledná
Autor Markiit, 26.12.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí