Stesk

Stesk

Anotace: Báseň o skutečném smutku.

Stojím u okna a je mi smutni velice,
tečou mi slzy, když vidím, že je smutno i tvé mamince.
Miluji tě stále a ty to víš,
škoda jen, že už to nevidíš.
Myslím na tebe každou noc,
kéž by moje láska měla čarovnou moc.
Chci aby jsi se vrátil,
a svou lásku mi oplatil.
Jenže to už bohužel nejde,
co na tom vlastně ještě sejde?
Autor Tea, 06.06.2010
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí