Špinavej podzim

Špinavej podzim

Anotace: Spadnuté listí a šum stromů..

Byl špinavý podzim,a zelený stromy,
listí jak smetl by žal.
Kočáry plný a zvuk kopyt koní,
smutek městem se hnal.
Pro velkou lásku,
a jejich bolest,
nejeden tam umíral.
Ulicí táhly se smuteční tóny,
ty každej z nich už tu znal.
Náhrobní kámen,
a zvadlých růží,
život jim navždycky vzal.
Pekelnej ďábel,
spálil jejich kůži,
lásku,co vždy miloval.
Na věky věků,
budu v Tvé duši,
jak kdybych ta slova psal.
Sedíš teď u mě a jistě tušíš,
že jsem Ti duši Tvou vzal.
Autor Eris, 08.06.2010
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí