Hadrová panenka

Hadrová panenka

Anotace: když se člověk neumí vypořádat se světem...

Hadrová panenka sama v koutě stojí,
slzy se řinou po tváři,
jde na ní vidět, jak moc se bojí,
a jak svírají ji obavy.
Stojí tam sama samotinká,
bez zájmu od jiných,
musí se vypořádat s tímto světem,
ale cítí se tak malinká.
Ostatní jen přihlížejí jejím chabým snahám,
co stojí ji tolik přemáhání,
avšak vždy velice váhá,
zda to marné není,
když stejně nenajde porozumění.
Zavřít se do svého světa je pro ni jediná jistota,
když chce přežít tato trápení všechna,
a zůstat při tom živá.
Autor angel.michelle, 09.06.2010
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každý je a někdy si tak připadá,hadrová panenka,ty a já

09.06.2010 20:39:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí