Samota

Samota

Anotace: když už dál nemůžete ...

Sama se spouštím do černé louže,
samotu míjím,něco mě kouše.
Nechci hádat ,co to je
snad mě to i zabije !
Stejně jsem prý jen kus ledu,
proč to tak je pochopit nedovedu.
Ubíjí mě to a ničí ,
pořád na mě všichni křičí !
Konečně je konec,
tenhle ten horor ukončil zvonec .
Autor K&K&A, 13.06.2010
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: wendy.poezie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí