Nezapomeňte na mě...

Nezapomeňte na mě...

Anotace: Když už nejde jít dál.

Hřbitov oděn v chmurnou šeď,
rosa padá na zelenou měď,
tak slzy andělů na podstavec kanou,
paži si zdobím další ranou,
můj smutek zde až do konce bude,
čepel je už barvy rudé.

Kroky mé mě do hrobky vedou,
s tváří jako zeď bledou, zapaluji svíci,
napůl spící, napůl bdící.
Další nožem kůže párání,
již mě nečeká další svítání.
Šedý večer mění se v černou noc,
tento svět nade mnou ztrácí moc.

Žíly se otevírají,
smysli si se mnou hrají,
sedím v očekávání smrti.
Srdce? Naposledy jako v trní.
V mysli poslední boj.
Oči otevřené a v srdci díra,
má duše hoří jako síra.
Vědomí rychle vadne,
srdce se už zdá být prázdné.
Rány už mě nepálí,
ale smutek lámající skály,
nechce zmizet v dáli.

Konec je něžnému milování,
mizí i můj hněv,
konec je stálému trápení,
hrobkou už voní krev.
Konec je spravedlnosti hledání,
pentagram vyryjte mi na rakev.
Konec je mým rouháním,
nikdo víc neuslyší můj řev.

Tělo chřadne,
uloženo v zemi chladné
...prosím, nezapomeňte na mě
Autor Lugburz, 13.06.2010
Přečteno 537x
Tipy 8
Poslední tipující: Sisinka, 4LJFilip, CULIKATÁ, Rootness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdceryvně napsané

14.06.2010 20:42:00 | Sisinka

St.Moc pěkně napsané.

13.06.2010 22:13:00 | CULIKATÁ

Zajímavě napsané a smutné zároveń ale parádní spád! ST!
A určitě nezapomenou..zvlášť po takové básni.

13.06.2010 20:58:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí