Oheň

Oheň

Anotace: ...

Sbírka: Mé já

Zapálil jsem oheň
a čekal až se rozhoří
byl jsem sebou sveden,
že prý naši lásku to nezboří.

A ten oheň pálil mosty
a ten oheň pálil klid
až spálil všechny cesty
kterými jsem k tobě mohl jít.

Proč jsem ho jen zapálil
proč jsem si pak s hříchem hrál
proč jsem ho hned nezhasil
proč jsem zbytek lidskosti v sobě prodával.

A ten oheň pálil stromy
a ten oheň pálil tvář
však jedné noci z oblohy hromy
zcela uhasily ohně zář.

Oheň už je uhašen
však popel v duši zůstává
bohužel to nebyl sen
a teď jen samého mě, slunce ráno vítává.
Autor Tom XVI, 19.06.2010
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, slza29, Divoženka1, Sisinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekny...v basnich se da s ohnem hodne hrat...

19.07.2010 23:07:00 | 4LJFilip

Však přijde zase den
a nebude to sen
láska k tobě přitulí se zas
...

19.06.2010 21:58:00 | Sisinka

Smutná,uplakaná,ale krásně napsaná.

19.06.2010 20:11:00 | CULIKATÁ

Smutná,uplakaná,ale krásně napsaná.

19.06.2010 20:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí