Otázky ...

Otázky ...

Jsem hloupá holka,když věřím jeho slibu?
Jsem zmatená a bojím se?
Pláču po nocích, dělám chybu?
Zase spetla jsem se?

Kde je ta šťastná dávka?
Dávka radostné naděje?
Aby nebyla z toho hádka?
Mám předstírat, že se nic neděje?

Mám zapomenout na jeho dech?
Mám zapomenout na jeho rty?
Mám zapomenout na zrychlený tep?

Zůstat ležet na zádech?
Uprostřed vlastní samoty?
Šeptat si : proč zrovna Ty?
Autor kuskus pruhovaná, 21.06.2010
Přečteno 261x
Tipy 15
Poslední tipující: Mates.21, sluníčko sedmitečné, Psavec, Sweet KiWi, Pevya, vodnař, Květka Š., CULIKATÁ, Petbab, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

loučení bolí a vzpomínky zůstanou už napořád

29.06.2010 13:02:00 | Mates.21

asi má iné touhy
však druzí jsou
jež v okamžik pouhý
u nožek přistanou

21.06.2010 13:20:00 | vodnař

zašeptej do tmy svoje touhy,
nedá se z hlavy vymazat,
vzpomínek výčet bude dlouhý,
těžko se loučí, kdo měl rád ...

21.06.2010 10:55:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí