Oblaka

Oblaka

Anotace: Každý může přijít o blízkého človíčka

Když se dívám na nebe,
vidím stále jen tebe.
Jak bílý mráček po obloze pluješ,
a nic přitom nevyslovuješ.
Slunce tě krásně hřeje,
a z oblak se vytváří nové peřeje.
Ty jediný jsi zůstal a pluješ dál,
a přitom jemný vánek vál.
Autor Tea, 25.06.2010
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí