Padlá laň

Padlá laň

Anotace: Když se člověk bojí...

Jako laň zahnaná do kouta
- cítím se,
když snídám.

Jako druh bezbranný
- cítím se,
když do očí prázdných se dívám.

Strach ze všeho, všech
- mě svírá
jako hrob mrtvolu živou.
Proč nenajdeš si na trápení jinou?

Utíkám každý den,
utíkám stále
- právě tam,
kde můj strach skály láme.
Autor K.lara, 25.06.2010
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí