Zemřel sám

Zemřel sám

Anotace: Nakonec za ním nikdo nepřišel když mu bylo zle

Zpravidla se nezajímal o své přátele,
chodil často pozdě,
nikomu nepomáhal.

Nakonec za ním nikdo nepřišel když mu bylo zle,
byl jako pták navždy uvězněn ve svém hnízdě,
umřel sám za zataženou oponou...
Autor Haminka, 29.06.2010
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeronym., Wor, dark evelyn, mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí