Nedostatky

Nedostatky

Anotace: Nedostatečně dobrý den...

Roh u dveří. – Nechci příměří.
Ošoupaný koberec hnědý. – Příběh celý šedý.
Vzduch nasáklý depresí. – Lásku mou vezme si.
Zničená idylka. – Ustřihls křidýlka.
V zrcadle ohavný odraz. – Andělský ďábelský podraz.
Rozcuchané vlasy. – Nenajdu už spásy.
Rudé tváře. – Vinou žháře.
Slzy po proudech tekoucí. – Naděje lehce hynoucí.
Šílený pohled. – Chci usnout a hned.
Touha zemřít ve spánku. - Napsat sbohem na stránku.
Bolest a slabost. – Kde sebrat radost? – A nekrást…
Autor Prinzeschen, 30.06.2010
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Fenceless
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skoro jako kdybych procházel bytem a ten se pomalu měnil v lidskou duši.. Moc zajímavé... No každý si v tom najde svoje.

06.07.2010 17:21:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí