Poprvé..?

Poprvé..?

Anotace: snad né naposledy...//*

Poprvé
Ale co to znamenalo pro tebe?!
obětí
trapné ticho
a pak nic!
STEREOTIP
Poprvé…
A kdo z nás, přiznej, kdo z nás chce usínat sám!!!?
„Jsem tu pro tebe…“
-nikdy neuslyšíš se stejným významem od jiné osoby-
A TO
co mělo být víc
///!co mohlo být víc!///
je jen obyčejných srdcí tep…
Tak řekni, proč chceš usínat sám?
Autor Demotivovná Dezorientace, 01.07.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí