Chci umřít

Chci umřít

Anotace: Básnička z dob kdy jsem byla mladší a nenáviděla jsem svět...Teď tomu není jinak jen se s tím zkouším naučit žít :)

Proč nemohu umřít?
Když chci.
Proč nemohu zmizet,
jako za štěkotu psi?
Život na onom světě by byl mnohem snažší,
než aby na mě stále někdo křičel,
a já věděla,
že mě tu nesnáší.
Chci umřít...ach...
Mám touhu zjistit co je tam -
tam kde těla pohřbívaj.
Chci vykrvácet a pak snít,
o krásných chvílích posmrtných.
Snad jednou,
najdu sílu se odhodlat
a nechat své tělo pochovat.
...zasypat černými růžemi...
Těšit se z toho,
být už konečně pod zemí... *_*
Autor Lucie Vlčková, 03.07.2010
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) paradoxně mi připadá lepčí než ta současná

13.07.2010 03:34:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí