Lež

Lež

Anotace: (...)a žádná daň není malá za trochu kouzla z ní teď anděl z nebe padá a křídla za rohy vymění(...)

Lež svou hru naplno rozehrála
však pravda se už ukazuje směle
o tom pochyb není žádná
ač lež se nám zatím jen směje

lež krutá protivnice je
snad jak v pohádkách je psáno
pravda nakonec vyhraje
ač mimo pohádky to není pevně dáno

neb neplatí to ve světě známém
zde je mnoho věcí zlých
člověk nespokojí se již s málem
a zlo se vkrádá do snů mých

vždyť v tomto světě zkaženém
i zeleň zlo v sobě má
a člověk, kterého chovám v srdci svém
se jejím kouzlem zlákat dá

a žádná daň není malá
za trochu kouzla z ní
teď anděl z nebe padá
a křídla za rohy vymění

tak z nebe začne padat déšť
to nebe anděla oplakává
za vše může ta krutá lež
a anděl v zapomnění upadává
Autor Adeleide Gregory, 07.07.2010
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Boudicca, WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st*

07.07.2010 19:11:00 | Boudicca

...fajn ST

07.07.2010 18:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí