Pláčou

Pláčou

Pláčou oči ženy jedné
pláčou pro velkou lásku
ta žena pláčem bledne
však láska není na překážku

ta láska její srdce hřeje
ta láska je oddaná
ta láska zabije i nepřítele
tou láskou je žena spoutána

pláče tiše po nocích i ve dne
její slzy nevsakuje zem
tou láskou však posílí pouto pevné

a svoboda kterou dá se někdy vrátí
mateřský cit bude zpečetěn
ta láska se prostě nevytrácí

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
zemře až s ní, ve stejný den
Autor kuskus pruhovaná, 09.07.2010
Přečteno 281x
Tipy 15
Poslední tipující: Divoženka1, UCET KE ZRUSENI, Giginka, bobi bobie, Zasr. romantik, Psavec, Pevya, vodnař, Květka Š., malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uplakaná básnička.

09.07.2010 13:16:00 | Psavec

Báseň suprová...
A slzy?Ty někdy pomohou.

09.07.2010 11:25:00 | Květka Š.

Ta je moc,moc bolestivá.St

09.07.2010 10:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí