Slzy

Slzy

Anotace: ...asi bez komentáře...

Zatoulala se slza z očí na tvář
a dívka v pláči procitá
ta slza tiše kane na polštář
nad dívčí tváří září luna zlatá

zdál se jí divný sen
překvapilo ji zvláštní vidění
ta dívka měla divný pocit jen
to zjištění její život promnění

stekla slza, stekla z očí
přes tvář až k rudým rtům
ta dívka ze skály do hlubiny skočí

uteče tak před cizí představou
vyhne se tak temným poutům
její slzy se s vodou smísí - odplavou
Autor kuskus pruhovaná, 09.07.2010
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Giginka, vodnař, Bíša, Špáďa, Psavec, Zasr. romantik, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky bolestivé..

12.07.2010 22:23:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí