Bestie

Bestie

Anotace: Jedna zatoulaná. Psáno asi rok zpět.

Staticíce němých tváří,
křičí na mě bez ohledu.
Bez ustání do mě vráží
zuby plné ostrých jedů.

Sají krev a klovou játra
malé, svůdné bestie.
Vtahují nás do neznáma,
co jednou snad i zabije.

Ostřím hladí holou kůži,
proklatě se šklebí.
To kvílení mi trhá uši,
Vydržím to? Nevím.
Autor Sýkorka07, 16.07.2010
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: Azazen, Hloupá Květinka, Vlk v rouše, PPetrushka, Isquieasuus, Květka Š., borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krev je svůdná, rudá...
Beznaděj mnohdy cestu udá
k bolesti...ať už k žiletce nebo noži,
ale bývá to jediné co mnohdy pomůže,
když srdce smutkem hoří...
Azazen

17.05.2011 13:54:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí