Kéž bych byl na Měsíci

Kéž bych byl na Měsíci

Anotace: zoufám si, zoufám dál

Uloven opiáty
vzpomínám na piráty
jak jsme kdysi na pláži
maskovali naše lži

Na světlo lásku
načančaly krémy
a měsíc po fiasku
city lekly němý

Kde jsou dnes rybky zlatovlásky

ve dlani koupu přání
u jezírka sluním plasty
mimo
jsme a slaní

kde slunečnice
-
číhá černá růže!

Po sametu našlapuje tiše

Do tmy třpytí červeň nehtu
a na srdci
lak tuše!!!

Odevzdám se
raděj dehtům

stoupajícím z rozvodněných výšek

A Ty? ... abych našel svíci
pro prázdninové tání
pro něžnou lékořici?

Zoufám si, zoufám dál

Ach Orlové
Ach Panny
Kéž bych byl na Měsíci
Autor zoufalec, 16.07.2010
Přečteno 361x
Tipy 22
Poslední tipující: Le ver luisant, UCET KE ZRUSENI, Divoženka1, Niky88, labuť, hašlerka, Mbonita, Javavia, J's .., Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená báseň.

21.07.2010 13:31:00 | UCET KE ZRUSENI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí