Dálka a Láska

Dálka a Láska

Anotace: ....krátká rýmovačka....

Láska na dálku,
je jak sen ve spánku.

Může být bolestný,
může být krásný.

Jak včelí bodnutí,
jak psaní básní.

Všechno sní nachází
a postrádá smyls.

Život bez ní,
by byl jen prázdná mysl.

Pocity tepla a štestí nahradí,
když osoba blízká své city prozradí.

A když nechá si je pro sebe,
tobě zbyte už jen koukat se do nebe.
Autor lonelymaiden, 16.07.2010
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí