Světlo přístavu

Světlo přístavu

Anotace: nadějě umírá poslední..

Tisíce přístavů,
přeplněné zoufalstvím.

(pro další,už není místo)

………a naděje se rozplynula
/když pod tíhou zklamání/
se drtí mola co zachycují
často poslední řešení
a voda co zhasíná
…..poslední zbytky naděje….
a všichni doufají v zázrak,
….který se neděje…

a to hvězdy nadějí
(snad tajných přání/doufání)
co na nebi zhasnou
/ a potopený přístav zoufalství/
zahalí do černoty smutku a tichého zklamání

/až tehdy se přístav potopí v té záplavě slz bezmoci…když už víme,že vážně nejde pomoci…až tehdy nastává opravdový konec…/

Autor llucinka886, 18.07.2010
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí