Hnusnýsny

Hnusnýsny

Anotace: nespisovný, ale já to tak v tu chvíli cítila!

Hnusný sny ke mě pořád přicházej,
řikám si, nezoufej!
Lepší noci snad přijdou,
a když ne, tak mě lidi už nikdy nenajdou!

Tak bezradná si vedle nich připadám,
citím jak upadám!
Ráno se vzbudím,
je mi tak zle, že kde jsem vůbec nevím!

Děte k čertu!
pošlu vám šekovou kartu!
Chci zas jako dřív žít,
a nebát se až zas pujdu snít!
Autor Ette, 22.07.2010
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lepší by bylo oprostit se od ichh formy...

23.04.2013 18:42:19 | Robin Marnolli

tak začni snít, pokud to pomáhá ...

08.09.2010 13:47:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí