O nich!!!!

O nich!!!!

Anotace: Já a Vy....

Na co šáhnu, to pokazím
čeho se dotknu, to se mi rozhází,
koho se zeptám, ten mi neodpoví,
ten, koho miluju, ten o mě nestojí,
ty, který mám ráda, ty, co si na přátelé hrají,
ta, co mi naději dávala, ta, co dělá kamaráda,
tu, kterou mám nejradši, pro ni tady vždycky budu,
ostatní mě nezajmáte, ty hry, zkoušejte na vaše přátelé,
mě z toho navždy vynechte, a rady si strčte do pr*e*e,
být s váma na pokoji,je jako do školky přijíti,
žiju bez vás,
směju se vám,
dejchám stejnej vzduch jako vy,
avšak o proti vám jsem ta,
co si na nic nehraje,
faleš nedává, úsměv nehraje,
city netají, závist odpouští,
o pozornost nestojí....
Je mi to fuk, jestli si to některá z vás přečte, aspoň si už nebudeme na nic hrát a city vylejvat....
Autor Wlistinka, 23.07.2010
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí