Myšlenka žití

Myšlenka žití

Anotace: zamyšlení zda být či nebýt

Slova křičím do tmy volám tak o pomoc,
volám a křičím tak noc co noc.
Není větší marnosti než žít,
žít v představách pouze snít.

O všem co krásné je a pomíjivé,
o dotecích co jsou tak konejšivé.
Však dotýká se mě pouze měsíční svit,
ale i pro ten moment stojí za to žít.
Autor shagal, 23.07.2010
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi to tak musí být
sny si v život proměnit
nebo život ve snech žít
na vybranou prostě mít

26.01.2011 19:54:00 | Elisha

Ano,ano.Pěkné.

23.07.2010 19:46:00 | CULIKATÁ

ten závěr je velmi pravdivý

23.07.2010 19:19:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí