Valčík na rozloučenou

Valčík na rozloučenou

Anotace: .. hvězda Proxima Centauri

Proxima pláče a bolest mi nedá
říct vlídné slovo, když chvění rtů sílí
můra z hvězd jako já, ´pí.. pí´ nohsleda
slyší, je nejvyšší čas zmizet v brýlích

tmavých a nepoznán pod rouškou noci
unikat kudy kam ve stínu s křídly
valčík na rozloučenou s hvězdou vroucí
tančíme parketem s horkých slz vřídly

srdci tak blízká, až na dotek ze všech
miliard hvězd, jež mám nad hlavou na nebi
- dlouho mě čekat na shledání nenech
jsem Tvoje Proxima.. ke mně máš nejblíž
Autor Petbab, 27.07.2010
Přečteno 280x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, Beepat, šuměnka, hašlerka, Mbonita, labuť, jedam, Doradan, Gudula, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, líbí...*:)

22.10.2010 09:26:00 | PIPSQUEAK

Valčík na rozloučenou
a polka ku shledání
Proxima podlomí se v kolenou
a nakonec se sama sobě klaní...

28.07.2010 16:48:00 | šuměnka

tančím s tebou
a ztrácím dech z toho
jak skvěle píšeš

ST

27.07.2010 21:25:00 | Mbonita

Působivé, lehce zamyšlenkové... ST! za dobrý obsah.

27.07.2010 10:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí