SAMOTA

SAMOTA

Anotace: Jedna z mých prvních básní...

Sbírka: KRUTÉ NĚŽNOSTI

Život je příliš krátký,
schová se naděj pod víčky.
Už není cesta zpátky,
ublížit mohu slovíčky.

Pod maskou tiché lehkosti,
co mučení se podobá,
přebývám v temné pevnosti,
kde slavnost už se nekoná.

Stesk vpil se do kůže,
poslední kapka krve uvadla,
já potápím se do růže,
co právě na zem upadla.

Oko se chvěje prázdnotou,
ticho křičí mi do uší,
smutek se žení s nicotou,
to svazek je bezedných duší.

Potichu přichází lehký žár,
snad lepší je schovat dlaně,
než prolhaných skutků cár,
bolestnou silou vzplane.
Autor Michelle Miceliny, 27.07.2010
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Házté, Květka Š., Revival.Lady, CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuji za uvítání :-)

28.07.2010 13:36:00 | Michelle Miceliny

Vítej na Literu :-)

28.07.2010 13:18:00 | Házté

To se mi líbí.
A vítej u nás na Literu.

27.07.2010 18:03:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí