Lístky slunečnic....

Lístky slunečnic....

Anotace: Jen .....

Sedící nahý a přesto v šatu
Oděný do lístků slunečnic
Kolik život nám může dát matů
Kolikrát milión nezmění
V nemoci vůbec nic

Jen prázdné křivky halí se do lístků
Hledajíc lidskou spásu
Kolik pak utrhl člověk si čtyřlístků
V naději, že štestí z nich
Dá jeho životu hledanou krásu

Na těle rozfouká pár lístků poslední vánek
Do všech to světových stran
I na chladný žulový kámen
S popelem na rukou přeji Vám už klidný spánek
A u svíčky zašeptám do větru „ Ámen.....“
Autor Nola77, 27.07.2010
Přečteno 320x
Tipy 23
Poslední tipující: jvacl, Radek.oslov.Šafárik, takova, mida, Bean, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Kett, Lota, Lenie, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása,já nemám slov

01.08.2010 17:42:00 | takova

a v závoji
z těch lístků něžných citů..
se láska usídlila..
na orloji..
život volá jsi tuuu
a srdce..naplnila síla..

29.07.2010 19:31:00 | Bean

To je smutku :-( chjoo

27.07.2010 23:47:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí