Použit

Použit

Anotace: Bylo mi hrozně a do hlavy se mi kradly temné myšlenky. Už je to pryč

Opět jsem byl zašlápán
pod zem, hlínou zasypán
jsem jen cirý vzduch
nevyvolám ani malý vzruch
žiju ve stínu lepších lidí
a co já? Mě nikdo nevidí
připadám si jako popel a prach
horší než jakýkoliv vrah
rozdávám se pro blaho všech
značně se mi krátí dech
Ale to nic, stejně tyto řádky
jsou jako zapomenuté, bezvýznamné hádky
zhořknu a zchřadnu jako stařík
rozdal jsem se bestiím, jsem ještě mladík
kus po kusu ze mě mizí, jen berte
na bolestivé výčitky svědomí nedbejte
bože tak moc to bolí
stejně tyto verše nikdo nevyloví
Autor MRF, 28.07.2010
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Varda, ta.cupka., mida, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebuď smutný,však ona je jistě nějaká víla najde a bude milovat Tvé srdíčko.Zatím Ti pošlu culík,aby jsi se usmál.Šup!:)))

28.07.2010 15:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí