odcházíš,neslyšíš

odcházíš,neslyšíš

Anotace: odešla-podobné

Odešla jsi jinam někam do neznáma,
odešla jsi ppryč ty-krásná dáma.
A já jenom říkám:opilá lásko,užaslé
oči,jak mohu znát tvůj tichý svět,
ten tichý svět už dávno znám,ale ty
mě už neslyšíš..
Autor Angela, 03.08.2010
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá Lucije, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí