Hejno holubů

Hejno holubů

Anotace: ...

Sbírka: Nehlídán

nad zvonicí kostela
bez ostychu hejno holubů
vkládá ráno do perutí

tak rád bych vstal
na dva prsty rohlíku
vyhodil bych ke slunci v okenních tabulích

a jen se díval

na ladné šíje holubic
do nichž vítr vyfoukal říčku

a s deltou v podkřídlí
prošel bych krajinou prostých per
paví vznešeností

jen tak
v těžkém zapomnění
na betonovou mohylu
včerejších přešlapů

na chodníku
bez ostychu hejno holubů
vkládá tíseň města do zobáků

odlétají
dívej
Autor chroust17, 04.08.2010
Přečteno 379x
Tipy 17
Poslední tipující: Jana M., Hloupá Květinka, dream in emptiness, Bíša, Žqáry, zenge, Mbonita, Dota Slunská, Kapka, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vidím, slyším, cítím.. sním.. ST =)

08.08.2010 20:05:00 | dream in emptiness

to jsou obrazy... filmy... nádhera

04.08.2010 22:59:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí