Ženy mohou létat

Ženy mohou létat

Anotace: Včera dávali nějaký iránský film, který se tak jmenoval a začínal skoken ze skály. Potom už jsem se nedívala.

Stála na vysoké skále.
Sama ve středu bouře.
Zoufala si stále.
Z nešťastné lásky má veliké hoře.

Vítr ovanul jí tvář,
vyfoukal z očí slzy,
nad hlavou z vlasů zář,
z okraje skály skočí brzy.

Ještě stále přemítá,
zda sílu na to má.
Přišla o ženicha
svou duši hlubině zaprodá.

Mladá žena vzduchem letí.
Poryvy bouře její tělo uchvátí
Šedá skála jí na poslední cestě provází,
a ostré kameny si mladé tělo chytí.......

Jako by se nic nestalo.
Na skálu dál slunce svítí.
Jen jednu mladou ženu srdce bolelo.
To něco, se pod skálou třpytí.
Přečteno 272x
Tipy 11
Poslední tipující: zvířenka, Pevya, excited, susana načeva, vodnař, jedam, Mbonita, zoufalec, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a teď bych se koukla na ten film...

09.09.2010 08:17:00 | excited

Je to skvělé!Je to přímo žůžo!!!

07.09.2010 15:05:00 | susana načeva

Zdá se mi, že anotace je skvělá! :o))

06.08.2010 16:57:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí