Němé hroby

Němé hroby

Anotace: Každý večer čekají s otevřenou náručí, až mě pohřbí...

Jsem jako němá. Beze slov.
Raněná laň.
Za štěstí daň.
Podaná dlaň
sprostě využitá.
Už jen prach se chytá.
Na otevřenou frakturu.
Nikdo nezaplatil fakturu
za ošetření
srdce, které už stejně není.
Od dob, co se věci mění.
A vyléčení?
Je věc ponechaná snění.
Jsem jako němá. Beze zloby.
A pokoj s postelí jsou mé hroby.
Autor Prinzeschen, 07.08.2010
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Pablo Kral, CULIKATÁ, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí