Možná dlužím

Možná dlužím

Anotace: Opět pro kamaráda, který mi připomněl, čím jsem kdysi byla...A já ho chápu a snažím se mu být kamarádkou a oporou. I když mu možná dlužím vysvětlení. (napsána 6.8.2010, Promajna)

Možná ti dluží vysvětlení
proč tolik chápe pocity tvé
když jizvy pálí na znamení
že svět je místo děsivé.

Když tolikrát zas a znova
bereš nástroj a zápěstí své
když slyšíš slova satanova
co do své náruče tě zve.

Když nejcennější z tekutin
ztrácí se na bílé vaně
a prolhaný černý stín
dál křičí v tvojí hlavě.

Možná neřekla ti jako ostatní
že vše bude zas v pořádku
a když se k tobě naklání
neslibuje ti pohádku.

Protože ona tě chápe více
protože je teď tvou ochránkyní
protože v noci za svitu svíce
se ani její jizvy nezakryjí.

Možná to přemohla a je
o trošku blíže štěstí
ale nikdo neví, zda jen nehraje
když zatíná ruce v pěsti.

Možná ti dlužím vysvětlení
proč chápu tolik jizvy tvé
když jediné vysvobození
na tanec smrti si nás zve.
Autor mauvais-ange, 09.08.2010
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí