Z havraních pírek

Z havraních pírek

Anotace: ...poskládám ti svět (napsána 9.8.2010)

Z havraních pírek já poskládám ti svět
kde není bolesti, malosti, bolu
aby ses vrátil na chviličku zpět
aby tvá loď zakotvila v molu.

Z havraních pírek já poskládám ti svět
a na temný klavír budu tam hrát
abys poznal, že někdy stačí pár vět
abys pochopil, že někdo má tě rád.

Z havraních pírek postavím ti svět
před větrem budou chráněna srdcem mým
tam nechám na památku rudý květ
na bílý hrob ti ho položím.

Z havraních pírek poskládám ti svět
však vítr odnese je bůhví kam
protože jsi utekl, nevrátím tě zpět
protože jsi daleko, ve tmě, sám.

Havraní pírka rozletí se do kraje
a všude kam padnou rozkvetou růže
meluzína k tomu My Immortal zahraje
proti dámě s kosou nic nepomůže.
Autor mauvais-ange, 10.08.2010
Přečteno 340x
Tipy 17
Poslední tipující: Charibeja, Gabrielle, Le ver luisant, Psavec, Temeraire, Zefi, Gudula, Jiná, J's .., WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i mně se líbí..

21.08.2010 12:09:00 | Gabrielle

Hezká

10.08.2010 11:50:00 | Gudula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí