znásilněná

znásilněná

Anotace: ..ale jak znásilněná?

Cítí na sobě,
puch tvého spermatu,
Cítí na sobě,
slizkost tvých slin.
Cítí,
jak tvá krev,
se jí nahotou propíjí k srdci,
a taky Cítí,
jak jí chladem,
od rtů vstoupá dým.

Ale zrovna teď,..
..teď už zas necítí.

Teď už jen slyší,
klapot tvých botů,
a zběsile v sobě,
krotí svůj hněv.
Je jí to však k ničemu,
úplně k hovnu,
stejně tam chcípne,
jak prašivý pes!
Autor Elishabet, 11.08.2010
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že na to máš žaludek, já bych to jako muž nikdy nenapsal.:-(

27.01.2013 20:29:41 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí