Měla jsem sen...

Měla jsem sen...

Anotace: ...

Měla jsem sen.

Byl šedivý den
a venku déšť.

Bardi hráli tesknou píseň
o bílém pokoji,
kde jsem hledala světlo.

Měla jsem sen a...

zítřejší den,
a já hledala opuštěnej včerejšek.

Byl šedivý den
a venku déšť.

A on byl pryč.
Prostě tam nebyl,
i když měl.

Měla jsem sen.

Byl šedivý den.

On nepřišel a já...
odešla sama...
Autor Holly-EnD, 14.08.2010
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Lucy, Sadistic Soul, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí