Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: ***

Před rokem stála jsem
před těžkým rozhodnutím.
A letos tu stojím sama.
Smutek v duši ukrývám.
Ty jsi byl mému rozhodnutí rád.
Ač já téměř rok v slzách usínám.
Ránu v srdci mám.
Vzpomínám.
Co jsem ti ten večer říci vše chtěla.
Než jsem se odhodlala z tvých úst vyšla rána.
"Jiná vedle mně usínala."
Rozpadl se tak náš…můj sen.
Vlna chladná srdce mé bodala.
Myslela jsem, že nedočkám se rána.
Odjížděla jsem, v očích slzy.
V srdci otevřené rány.
V skrytu svého já jsem marně doufala.
Že já budu ta pravá.
Téměř rok o tobě nemám zprávy.
Chybíš mi a to mě trápí.
Rozum se brání
a však, ten zrádce malý
při vzpomínce byť jen malinké,
div, z hrudi snad unikne.
A tak tu stojím vzpomínám.
Neubráním se, slzy utírám.
Snad tu nebudu i příští rok stát
a opět smutně vzpomínat.
Autor Prdelka10, 17.08.2010
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Veru, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Presne jsi mi pripomnela me vlastni pocity....sice to uz bylo davno, ale porad se umim vcitit do te situace,jako by to bylo nedavno...kdyz jsem si myslela,ze to je pro me konecna...ale po case to jako vsechno zle pominulo a prisly dny stejne krasne, mozna i lepsi :o))

27.08.2010 12:45:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí