Vzpomínka na ztrátu

Vzpomínka na ztrátu

Anotace: rána z minulosti, vzpomněl jsem si na ni a tuto mě napadlo..

Ztracený pohled,
myslí jinde,
ve vzpomínkách,
oči prázdné,
jen smutek neskrývaný.

Cigareta vyhořelá,
pomalu k zemi volně padá,
jiná zastoupí ji v okamžiku,
v roztřesených prstech,
v ústech z očí posolených nalézá klid,
svému osudu,
nedaruje jediný vzlyk.

Srdce pyšně či zachváceně rozhání klid,
pohled upřený,
v očích obraz,
jak na lustru vydechl,
houpajíc se strýc.
Autor Gabriel17, 17.08.2010
Přečteno 361x
Tipy 10
Poslední tipující: Markeťák713, James Libustka, Gabrielle, jedam, Prdelka10, PPetrushka, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá rána se zacelí
člověk pak trochu zocelí
nová láska se zrodí
tak to v životě chodí

Přeji hodně radosti z těch malých obyčejných věcí.))

25.10.2010 13:56:00 | carodejka

a pravdivé... děkuji.

17.08.2010 18:42:00 | Gabriel17

Smutné ale hezké.

17.08.2010 18:31:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí