teskná píseň boje

teskná píseň boje

Anotace: za bohy za žold a za víru! :-)

trubky už zazněly
čas táhnout do boje
sbohem můj příteli
sbohem lásko moje

noc je tak hluboká
hvězdy jsou nádherné
zní píseň divoká
každý z nás ji pěje

oheň dohořívá
půda je chladná
z lesa se ozývá
modlidba dávná

ráno je pochmurné
všichni jen mlčí
kvílení osudné
psi smutně kňučí

tasíme zbraně
meče se lesknou
s pokřikem na ně!
a písničkou tesknou

už běžíme do nitra vřavy
stále zpíváme
padají hlavy
do rukou bohů se dáváme

osud je dán
nikdo se nevrátí
už jsem zde sám
trpím závratí

rohy pějí do boje
nepřátelé prchají
smrtelné bílé závoje
na ně teď padají

škoda je mužů co padli
škoda jejich duše
kolik žen doma teď na smrt žárlí
na smrt co má jejich muže

plameny tančí
jako markitánka v posteli
velitel kráčí
všichni se zachvěli

flétna už zní
mráz běhá po těle
všichi jen bdí
pijí za své přátele

pro smrt a slávu!
Autor Taker-666, 19.08.2010
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Calië, Jiná, CULIKATÁ, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí