Den procitá, srdce zamrzá

Den procitá, srdce zamrzá

Anotace: Nemá to nic společného s rozchodem, protože mezi náma nikdy nic nebylo. Jenom oboustranná láska a promarněná šance. Láska, co pozastavila moje duševní umírání

My byly jako svíce
Ty plamen a já vosk
srdce mé, ledové, tálo
teď nemám sil už více

Vrátila jsi mi chuť žít
s nadějí na štěstí válčit s osudem
dostat se z pekla
za Tvým světlem jít

Zrak v horizont upřený,
pozoruji jak světlo zalévá nebe
třpyt sněhu pálí mě do očí, až slzí
a zbraně jsou složeny

Na solně krůpěje občas dopadne vločka,
snad aby je schovala
Bělostný závoj halí mé nahé city i tělo
marně jsem doufala, že se tě dočkám

V křehké prosincové kráse
pomalu zamrzají sny
proklínám úsvit
a sinalé slunce vysmívá se
Autor Mareritt, 20.08.2010
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Calië, drsnosrstej kokršpaněl, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí