V půdě dlaní

V půdě dlaní

Anotace: ...

Sbírka: Nehlídán

Svatební kala v půdě dlaní uvadá
venušin pahorek leskne se
zadostiučeniněním

podívej slunce
vyšlo o pár slz dřív
....rozselo zlomené paprsky
.....do závoje z houslových klíčů
......na protest štěstí

holoubci v kleci
odmítají jíst
dusí se peřím
z vlastních křídel

poslouchej zvony
rozeznělé ránem v ulicích
....buší srdcem naprázdno
.....reziví kovovou plísní
......rozpadavé elegie

panenky v dortu
prosí o honorář
za divadlo
pro hosty

osahej sny
podříznutého večera
....žloutnou sklenici vína
.....v jantaru uvězněná láska
......s preparovanou čelistí

svatební kala v ženichových dlaní uvadá

v čárách osudu
pot třetího
svědí nevěstu
Autor chroust17, 21.08.2010
Přečteno 303x
Tipy 24
Poslední tipující: Jana M., Jiparo, Gabrielle, hašlerka, labuť, Dota Slunská, dream in emptiness, Kubino 2, ziriant, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý!!

25.08.2010 23:15:00 | Klementine

to zakončení stojí za to ;)

22.08.2010 18:40:00 | dream in emptiness

st

21.08.2010 21:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí