Holčičky

Holčičky

Anotace: ...

Nevinný úsměv za sto zlatých,
Upřímný pohled za dva groše.

Celá těla s obchodem spjatých,
Kdy kupec se jen ptá – cože?

Kupujíc spousty Venušiných sošek,
Se smutkem sní, v naději.

Kupujíc děvy nahé, bez punčošek,
Prvně snad, později k prodeji.

V blůzce jen oděna; holčička.
Řekni si a možná rozkročí hned.

Přiraž - pak pohlaď na líčka,
Utrhni celou a znič celý svět.

Znásilni bez udání anamnézy,
Znásilni a odhoď pryč.

Rozmaž a znehodnoť jejich slzy.
A pak - klidně křič.




"Dítě."
Autor Eclipse, 25.08.2010
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, Bíša, Ori Eremos, genca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je drsná, ale je v ní hodně pravdy...líbí

25.11.2010 00:40:00 | Sladkalu

Morbidní, ale dobrý ;)

15.09.2010 17:23:00 | Corsica

Pěkné až mrazí...

06.09.2010 21:54:00 | Ori Eremos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí