Žena

Žena

Anotace: ...

Žena je květ bodláku,
jejž lákám do oka
spirály nepřímé úměry.

Kužele světla,
které se protkají
v jediném bodě –
- v minutí.

Plod básně,
jenž se sytí krví zranění.
Rostlina, nemajíc světlo,
roste v zatmění.

Smích škeble
cvakne,
když na půl kroku
ruka ruku mine,
v oceánu přítomnosti -

(Časy se požírají,
jsou hlavami Kerbera,
z jeho těla se rodí)

- Tvůj dotek jako ryba chladí.
Autor Lukk, 27.08.2010
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí