Jak málo stačí

Jak málo stačí

Anotace: ...

Sedím v židli a slzy tečou
nechci nic ani prázdný svět
myšlenky ty nikam neutečou
obejmu tě naposled.

Sedím s tebou a vidím noc
rozum nechápu, jen tmu
smutek má nade mnou moc
sám do svého srdce sebe tnu.

Sedím sám a nechápu nic
sebe, dobu, ani květ
jsem jen rámem těch nejlacinějších skic
co bude, jak dál žít, mých dalších x let?

Ach,
jak málo stačí,
aby duše bloudila
v nekonečných tmách...
Autor Tom XVI, 27.08.2010
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: Any 4, dream in emptiness, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen málo, ale to málo je ve skutečnosti hrozně moc..

28.08.2010 14:59:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí