Pracovní sobota

Pracovní sobota

Anotace: pro pamětníky

stavěli jsme sámošku
v akci Zet
(bylo nás pět)*
ostatní se flákali
že sbírali obaly
a vozili je na smeťák

neposlech jsem maminku
bych se taky ulíval
vyhřez jsem si plotýnku
doktor mě pak omýval

Měl jsem tenkrát doma sedět
nebo aspoň v pajzlu
záda mám teď v hajzlu

*já, Éda Kemlink, Bejval Antonín, Pepek Zilvar a Čeněk Jirsák
Pozn. Pokud by vám to někoho připomínalo, jde o podobnost čistě náhodnou - pouhá shodu jmen.
Autor Jožin z Moravy, 28.08.2010
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: divoska_jaja, ZUMKA, JA.RO., CULIKATÁ, René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí