prosím vítr

prosím vítr

Anotace: Věřící prosí bohy, já přírodní síly.. Ovšem.. ani jedno nepomáhá..=(

>>
stojím sama mezi všemi
a vnímám jen šumění listí
třepotajícího se v poryvech větru,
který přináší bouřku od dalekého moře
>>
jen tak stojím proti tomu uklidňujícímu proudu
a prosím ho, aby už navždy usušil mé slzy
prosím vítr, aby odvál mou bolest a trápení
prosím, aby do oblak vynesl mou černou duši
plnou těžkých hříchů a nenapravitelných chyb
>>
prosím vítr, aby na mé roztažené paže přivál křídla
a odnesl mě do jiné dimenze, na jinou planetu
a vysvobodil mě tak ze spárů reality tohoto světa,
ze kterého chci uniknout, zmizet, ztratit se
>>
prosím vítr, aby odvál mé vzpomínky a myšlenky
zoufale prosím, aby přinesl zázračný déšť,
který by očistil mé svědomí od všech lží a zlých činů
>>
prosím vítr, aby si pospíšil s tou bouří,
která ve mně vždy vyvolává euforii a bláznivé štěstí malého dítěte
chci, aby hromy a blesky dopadaly na mou hlavu
přeju si, aby mým tělem projela spousta elektřiny
a ono by shořelo.. skončilo na tomto světě,
kde jen zbytečně přežívá -ze dne na den-
>>
Autor dream in emptiness, 29.08.2010
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Peaceter, teniska, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí