Současnost

Současnost

Anotace: ,,Vesnické žití,, bezohlednost aneb musela jsem si to poznamenat....

Nikdo neví co já uvnitř prožívám,
Nikdo neví, jak já uvnitř trpím,
Nikdo neví jak mi Teďka je,
Nikdo nezná pocity, co Teďka mám,
Nikdo nezná obavy, které Teďka prožívám....
Autor Wlistinka, 29.08.2010
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Šerák, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí