Silueta míru

Silueta míru

Anotace: Nějaká ta zase obyčejná a ani ne dobrá poezie na vypsání.Potřebovala jsem se vypsat.

Syrovost na dlani
a hořkost v krku.
Studený chlad
obepíná tělo bílé osoby.

Silueta vychází ze tmy noci,
chce zachránit svět.
Stačí zmáčknout tlačítko
a bílá osoba se rozplyne se střelným prachem.

Slzy jí stékají po tváři.
Je jenom bílá mlha-
pošlapaná , zoufalá.
V očích jí zhasíná plamínek.

Jak dlouho bude trvat,
než se rozplyne?
Dotkni se mě jenom na chvíli,
chci ti pomoci.

Jenom ten jeden den.
Jenom až příjde zkáza,
jenom až den se promění v noc
a navždy jí zůstane.
Autor Toda, 29.08.2010
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: Anelline from Wonderland, WhiteSkull, malá slečna, CULIKATÁ, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí