O samotě

O samotě

Anotace: Občas přemýšlím, jestli stojí ty hezké chvilky, za pozdější zklamání.

Sbírka: Peří

Někdy připadaj mi lidé na obtíž,
dělají ti kamarády a podporu,
a po čase, když zvedneš oponu,
zjistíš, že je rychle ztratíš.

Faleš v hlase a v obličeji,
ničí ti náladu a pohled,
na svět, co dbá jen na vzhled,
a kašle z vysoka na své okolí.

Kdybych tak žil o samotě,
někde, kde mě nikdo nezklame,
kde mě nikdo srdce neláme,
zas byl bych jak kůl v plotě.

Teď otázka ve vzduchu visí,
jestli stojí s lidmi býti,
nebo jak vlk o samotě výti,
odpoveď je mi stále cizí...
Autor Martin_Zek, 03.09.2010
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až to zjistíš, určitě mi dej vědět.

03.09.2010 12:24:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí